Giants Gaming – Spacestation Gaming 12/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
Spacestation Gaming
21-05-12 18:00 Six Invitational
Spacestation Gaming
Bästa matchoddsen
1 2.45
2 1.50
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - Spacestation Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 07:34:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Giants Gaming – Spacestation Gaming den 12/5

Matchen spelades i Six Invitational mellan Giants Gaming och Spacestation Gaming. Mötets matchstart var 18:00 den 12 maj.

1X2-oddsen på Giants Gaming - Spacestation Gaming

Inför mötet mellan Giants Gaming - Spacestation Gaming i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Spacestation Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.50 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,45 på att Spacestation Gaming skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Giants Gaming så kunde du spela på det högsta oddset 2.45 som du hittade hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,50 på Giants Gaming som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Giants Gaming och Spacestation Gaming skulle kryssa i mötet. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Giants Gaming

På hemmaplan har Giants Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har Giants Gaming ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Giants Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Six Invitational har Giants Gaming 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Det gör att Giants Gaming har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Spacestation Gaming

På hemmaplan har Spacestation Gaming fått ihop 0 poäng i Six Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Spacestation Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Six Invitational har Spacestation Gaming ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Spacestation Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Spacestation Gaming har tagit 0 poäng i Six Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har Spacestation Gaming ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Giants Gaming - Spacestation Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Giants Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spacestation Gaming.