Giants Gaming – TSM 14/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
TSM
21-05-14 16:00 Six Invitational
TSM
Bästa matchoddsen
1 2.95
2 1.35
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - TSM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 17:44:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Giants Gaming – TSM i Six Invitational

Matchen mellan Giants Gaming och TSM i Six Invitational spelades den 14/5 med matchstart kl. 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför Giants Gaming - TSM

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan Giants Gaming och TSM så var TSM oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.35 gånger pengarna på TSM som vinnare. Favoriten TSM kunde du i snitt spela på till oddset 2,95 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

På nederlagstippade Giants Gaming så kunde du spela på det högsta oddset 2.95 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Giants Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,35 på en seger till Giants Gaming.

Inför mötet mellan Giants Gaming och TSM så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Giants Gaming och TSM skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Giants Gaming

Giants Gaming hemmafacit så här långt i Six Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Giants Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Giants Gaming har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har Giants Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher Giants Gaming har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit TSM

TSM har i Six Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Giants Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har TSM i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. På bortaplan har TSM tagit 0,00 poäng per spelad match.

TSM har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. TSM har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Giants Gaming - TSM

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Giants Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för TSM.