Golden Guardians Academy – FlyQuest Academy 15/7, odds, stream, speltips

Golden Guardians Academy
vs
FlyQuest Academy
21-07-15 00:00 NA Academy
FlyQuest Academy
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Golden Guardians Academy - FlyQuest Academy
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Golden Guardians Academy – FlyQuest Academy i NA Academy

Matchen som spelades i NA Academy mellan Golden Guardians Academy vs FlyQuest Academy hade matchstart klockan 00:00, den 21-07-15.

Poängfacit Golden Guardians Academy

Golden Guardians Academy har ett hemmafacit så här lång i NA Academy där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har Golden Guardians Academy ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Golden Guardians Academy därmed 0,00 poäng per match.

I NA Academy har Golden Guardians Academy denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit FlyQuest Academy

FlyQuest Academy har ett hemmafacit i NA Academy spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har FlyQuest Academy i NA Academy tagit 0 poäng på 0 matcher. Och detta innebär att Golden Guardians Academy har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har FlyQuest Academy tagit i NA Academy under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Golden Guardians Academy - FlyQuest Academy

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Golden Guardians Academy har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. FlyQuest Academy har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.