Golden Guardians – Counter Logic Gaming 12/6, odds, stream, speltips

Golden Guardians
vs
Counter Logic Gaming
21-06-12 01:00 LCS
Counter Logic Gaming
Bästa matchoddsen
1 2.35
2 1.55
Vinstchans
Odds för Golden Guardians - Counter Logic Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 15:34:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Golden Guardians – Counter Logic Gaming i 12 juni

Matchen spelades i LCS mellan Golden Guardians och Counter Logic Gaming. Mötets matchstart var 01:00 den 12 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Golden Guardians - Counter Logic Gaming

Inför mötet mellan Golden Guardians - Counter Logic Gaming i LCS så talade spelbolagens odds för en seger till Counter Logic Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.55 gånger pengarna. Att Counter Logic Gaming skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,35 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Golden Guardians var spelbolagens under dog i mötet mot Counter Logic Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Golden Guardians gav Unibet till oddset 2.35. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,55 gånger pengarna på Golden Guardians som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Golden Guardians och Counter Logic Gaming gav som högst inför matchen och som du hittade hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Golden Guardians - Counter Logic Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit Golden Guardians

Golden Guardians har på hemmaplan i LCS spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har Golden Guardians ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 spelade matcher så har Golden Guardians håvat in 0 poäng under säsongen i event. Golden Guardians har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Counter Logic Gaming

Counter Logic Gaming har denna säsongen i LCS tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Counter Logic Gaming i LCS tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Counter Logic Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På totalt 0 matcher Counter Logic Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Counter Logic Gaming har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Golden Guardians - Counter Logic Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Golden Guardians och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Counter Logic Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.