Gravitas – Chiefs Esports Club 29/6, odds, speltips, live stream

Gravitas
vs
Chiefs Esports Club
21-06-29 11:00 LCO
Chiefs Esports Club
Bästa matchoddsen
1 4.50
2 1.16
Vinstchans
Odds för Gravitas - Chiefs Esports Club
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 07:59:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Gravitas – Chiefs Esports Club i 29 juni

Gravitas och Chiefs Esports Club gjorde upp den 29 juni. Matchen spelades i LCO med matchstart 11:00.

De bästa oddsen inför Gravitas - Chiefs Esports Club

Inför matchen mellan Gravitas och Chiefs Esports Club i LCO så var Chiefs Esports Club spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Chiefs Esports Club hittade du hos Unibet till 1.16 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,50 att Chiefs Esports Club, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Gravitas låg som högst på 4.50 hos Unibet. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,16 att Gravitas skulle ta en oväntad seger.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Gravitas - Chiefs Esports Club i Champions League till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Gravitas och Chiefs Esports Club så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Gravitas

Gravitas hemmafacit så här långt i LCO är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher har Gravitas denna säsong i LCO tagit 0 poäng. Så här långt har Gravitas ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Gravitas håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har Gravitas ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Chiefs Esports Club

Chiefs Esports Club har denna säsongen i LCO tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Chiefs Esports Club i LCO tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Chiefs Esports Club tagit 0,00 poäng per spelad match.

Chiefs Esports Club har på 0 spelade matcher i LCO tagit 0 poäng denna säsongen. Chiefs Esports Club har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Gravitas - Chiefs Esports Club

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Gravitas har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Chiefs Esports Club har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.