Hanwha Life – Afreeca Freecs 23/6, odds, stream, speltips

Hanwha Life
vs
Afreeca Freecs
21-06-23 08:00 LCK
Afreeca Freecs
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.00
Vinstchans
Odds för Hanwha Life - Afreeca Freecs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-21 11:24:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Hanwha Life – Afreeca Freecs matchstart 23 juni

Matchen som spelades i LCK mellan Hanwha Life vs Afreeca Freecs hade matchstart klockan 08:00, den 21-06-23.

Oddsen inför Hanwha Life - Afreeca Freecs

På matchen i LCK mellan Hanwha Life och Afreeca Freecs så höll spelbolagen Hanwha Life som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Hanwha Life på 2,00 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Unibet gav det högsta odds på Afreeca Freecs, som var nederlagstippade mot Hanwha Life, till 2.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Afreeca Freecs och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,75 på en seger till Afreeca Freecs.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Hanwha Life och Afreeca Freecs kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Hanwha Life - Afreeca Freecs skulle kryssa matchen.

Poängfacit Hanwha Life

Hanwha Life har ett hemmafacit så här lång i LCK där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Hanwha Life har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Hanwha Life tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Hanwha Life har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i LCK så har Hanwha Life spelat in 0 poäng på 0 matcher. Hanwha Life har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Afreeca Freecs

Afreeca Freecs har ett hemmafacit i LCK spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Afreeca Freecs har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i LCK har Afreeca Freecs ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Hanwha Life har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Afreeca Freecs tagit i LCK under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per spelad match har Afreeca Freecs ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Hanwha Life - Afreeca Freecs

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hanwha Life, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Afreeca Freecs.