Hanwha Life Esports Challengers – T1 Challengers 29/6, odds, stream, speltips

Hanwha Life Esports Challengers
vs
T1 Challengers
21-06-29 10:00 LCK CL
T1 Challengers
Bästa matchoddsen
1 2.65
Vinstchans
Odds för Hanwha Life Esports Challengers - T1 Challengers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:28:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hanwha Life Esports Challengers – T1 Challengers den 29/6

Hanwha Life Esports Challengers och T1 Challengers möttes i LCK CL den 29/6 med matchstart 10:00.

Oddsen inför Hanwha Life Esports Challengers - T1 Challengers

Inför matchen mellan Hanwha Life Esports Challengers och T1 Challengers i LCK CL så var T1 Challengers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på T1 Challengers hittade du hos Bethard till 1.43 gånger pengarna. Favoriten T1 Challengers kunde du i snitt spela på till oddset 2,58 gånger pengarna som vinnare hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolagen trodde inte på Hanwha Life Esports Challengers som vinnare i matchen mot T1 Challengers. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Hanwha Life Esports Challengers som vinnare till 2.65 gånger pengarna. Nederlagstippade Hanwha Life Esports Challengers var som sagt ingen favorit i mötet mot T1 Challengers och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,43.

Inför mötet mellan Hanwha Life Esports Challengers och T1 Challengers så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett oavgjort spel på Hanwha Life Esports Challengers - T1 Challengers gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Hanwha Life Esports Challengers

Hanwha Life Esports Challengers har tagit 0 poäng så här långt i LCK CL på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Hanwha Life Esports Challengers facit så här långt på 0 matcher i LCK CL. I LCK CL har Hanwha Life Esports Challengers med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Hanwha Life Esports Challengers har spelat denna säsong i LCK CL så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit T1 Challengers

T1 Challengers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i LCK CL. Detta innebär att Hanwha Life Esports Challengers i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har T1 Challengers i LCK CL under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Hanwha Life Esports Challengers har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I LCK CL har T1 Challengers under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. T1 Challengers har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Hanwha Life Esports Challengers - T1 Challengers

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hanwha Life Esports Challengers och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för T1 Challengers på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.