Hanwha Life – Fredit BRION 16/1, odds, stream, speltips

Hanwha Life
vs
Fredit BRION
22-01-16 08:00 LCK
Fredit BRION
Bästa matchoddsen
1 1.68
2 2.10
Vinstchans
Odds för Hanwha Life - Fredit BRION
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-01-15 18:42:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Hanwha Life mötte Fredit BRION den 22-01-16

Matchen spelades i LCK mellan Hanwha Life och Fredit BRION. Mötets matchstart var 08:00 den 16 januari.

De bästa & högsta oddsen inför Hanwha Life - Fredit BRION

Kikade vi på oddsen inför mötet i LCK mellan Hanwha Life och Fredit BRION så var Hanwha Life oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.68 gånger pengarna på Hanwha Life som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,10 att Hanwha Life, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Fredit BRION var nederlagstippade i mötet mot Hanwha Life och det högsta oddset på Fredit BRION som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.10. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,68 att Fredit BRION skulle ta en oväntad seger.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Hanwha Life och Fredit BRION hittade du hos till oddset . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Hanwha Life

Hemmalaget Hanwha Life har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att Hanwha Life har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Hanwha Life har på bortaplan i LCK denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Hanwha Life har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Hanwha Life har ett facit denna säsong i LCK med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Hanwha Life har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Fredit BRION

Fredit BRION har ett hemmafacit i LCK spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Fredit BRION i LCK under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Fredit BRION därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Fredit BRION spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Hanwha Life - Fredit BRION

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hanwha Life, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Fredit BRION.