Hanwha Life – Nongshim RedForce 4/7, odds, stream, speltips

Hanwha Life
vs
Nongshim RedForce
21-07-04 08:00 LCK
Nongshim RedForce
Bästa matchoddsen
1 2.25
2 1.60
Vinstchans
Odds för Hanwha Life - Nongshim RedForce
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-03 20:37:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hanwha Life – Nongshim RedForce

Matchen som spelades i LCK mellan Hanwha Life vs Nongshim RedForce hade matchstart klockan 08:00, den 21-07-04.

De bästa oddsen inför Hanwha Life - Nongshim RedForce

Kikade vi på oddsen inför mötet i LCK mellan Hanwha Life och Nongshim RedForce så var Nongshim RedForce oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.60 gånger pengarna på Nongshim RedForce som vinnare. Att Nongshim RedForce skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,25 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Hanwha Life var nederlagstippade i mötet mot Nongshim RedForce och det högsta oddset på Hanwha Life som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.25. Nederlagstippade Hanwha Life var som sagt ingen favorit i mötet mot Nongshim RedForce och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,60.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Hanwha Life och Nongshim RedForce skulle kryssa i mötet. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Hanwha Life

För Hanwha Life så har laget denna säsong i LCK håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Hanwha Life ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Hanwha Life tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Hanwha Life ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i LCK så har Hanwha Life spelat in 0 poäng på 0 matcher. Hanwha Life har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Nongshim RedForce

På 0 matcher i LCK har Nongshim RedForce nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Hanwha Life i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Nongshim RedForce har ett facit med 0 poäng i LCK på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att Hanwha Life har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Nongshim RedForce har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Nongshim RedForce har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Hanwha Life - Nongshim RedForce

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Hanwha Life har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Nongshim RedForce har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.