Hellbear Smashers – HellRaisers 18/5, odds, streaming, speltips

Hellbear Smashers
vs
HellRaisers
21-05-18 11:00 Pinn. Cup
HellRaisers
Bästa matchoddsen
2 2.00
Vinstchans
Odds för Hellbear Smashers - HellRaisers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 12:19:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hellbear Smashers – HellRaisers i Pinn. Cup

Hellbear Smashers och HellRaisers möttes den 21-05-18 med matchstart 11:00 i Pinn. Cup.

Oddsen inför Hellbear Smashers - HellRaisers

Inför matchen mellan Hellbear Smashers och HellRaisers i Pinn. Cup så var Hellbear Smashers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Hellbear Smashers hittade du hos Bethard till 1.83 gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 1,87 att favoriten Hellbear Smashers skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på HellRaisers som vinnare i matchen mot Hellbear Smashers. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på HellRaisers som vinnare till 2.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till HellRaisers och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,81 på en seger till HellRaisers.

Ett kryss mellan Hellbear Smashers och HellRaisers gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Inför matchstart mellan Hellbear Smashers och HellRaisers så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Hellbear Smashers

Hellbear Smashers har ett hemmafacit så här lång i Pinn. Cup där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Hellbear Smashers i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Hellbear Smashers tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Hellbear Smashers ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Hellbear Smashers än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per match har Hellbear Smashers ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit HellRaisers

HellRaisers har i Pinn. Cup 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu HellRaisers ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har HellRaisers i Pinn. Cup under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har HellRaisers därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

HellRaisers har i Pinn. Cup ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per spelad match har HellRaisers ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Hellbear Smashers - HellRaisers

Likaresultatet innebär att Hellbear Smashers på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. HellRaisers har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.