HellRaisers – AS Monaco Gambit 23/6, odds, live stream, speltips

HellRaisers
vs
AS Monaco Gambit
AS Monaco Gambit
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.66
Vinstchans
Odds för HellRaisers - AS Monaco Gambit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 17:12:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades HellRaisers – AS Monaco Gambit

Mötet i The International E. EU kval mellan HellRaisers och AS Monaco Gambit spelades den 23/6 matchstart med start kl. 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför HellRaisers - AS Monaco Gambit

Inför matchen mellan HellRaisers och AS Monaco Gambit i The International E. EU kval så var AS Monaco Gambit spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på AS Monaco Gambit hittade du hos Unibet till 1.66 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten AS Monaco Gambit, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,10 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på HellRaisers som vinnare, till oddset 2.10 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,66 gånger pengarna på HellRaisers som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan HellRaisers och AS Monaco Gambit kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit HellRaisers

HellRaisers har ett hemmafacit så här lång i The International E. EU kval där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att HellRaisers har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har HellRaisers facit så här långt på 0 matcher i The International E. EU kval. Så här långt har HellRaisers ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I The International E. EU kval har HellRaisers 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har HellRaisers ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit AS Monaco Gambit

AS Monaco Gambit har ett hemmafacit i The International E. EU kval spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. AS Monaco Gambit har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har AS Monaco Gambit i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i The International E. EU kval. Och detta innebär att HellRaisers har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

AS Monaco Gambit har i The International E. EU kval 0 poäng på 0 matcher totalt. AS Monaco Gambit har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för HellRaisers - AS Monaco Gambit

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HellRaisers och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för AS Monaco Gambit på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.