HellRaisers – Nemiga Gaming 7/5, odds, live stream, speltips

HellRaisers
vs
Nemiga Gaming
Nemiga Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.75
Vinstchans
Odds för HellRaisers - Nemiga Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-07 04:24:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo HellRaisers – Nemiga Gaming i 7 maj

HellRaisers och Nemiga Gaming möttes i ESL One CIS Online lägre divisionen den 7/5 med matchstart 10:00.

De bästa & högsta oddsen inför HellRaisers - Nemiga Gaming

På matchen i ESL One CIS Online lägre divisionen mellan HellRaisers och Nemiga Gaming så höll spelbolagen HellRaisers som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.18 hos Unibet. I snitt så gav 2 spelbolag oddset 4,55 på att favoriten HellRaisers skulle utgå med seger.

4.75 var det högsta oddset på nederlagstippade Nemiga Gaming som vinnare i mötet mot HellRaisers. Och detta odds kunde du spela på hos betway. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,17 gånger pengarna på Nemiga Gaming som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan HellRaisers och Nemiga Gaming, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan HellRaisers och Nemiga Gaming så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit HellRaisers

HellRaisers har på hemmaplan i ESL One CIS Online lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

HellRaisers har ett bortafacit under säsongen i ESL One CIS Online lägre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att HellRaisers har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har HellRaisers än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. HellRaisers har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har i ESL One CIS Online lägre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Nemiga Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ESL One CIS Online lägre divisionen på 0 spelade matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Nemiga Gaming har spelat i ESL One CIS Online lägre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Nemiga Gaming ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för HellRaisers - Nemiga Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HellRaisers, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Nemiga Gaming.