HellRaisers – PuckChamp 15/5, odds, live stream, speltips

HellRaisers
vs
PuckChamp
21-05-15 14:00 Pinn. Cup
PuckChamp
Bästa matchoddsen
1 1.33
2 3.10
Vinstchans
Odds för HellRaisers - PuckChamp
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 20:37:37. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades HellRaisers – PuckChamp

Matchen som spelades i Pinn. Cup mellan HellRaisers vs PuckChamp hade matchstart klockan 14:00, den 21-05-15.

De bästa & högsta oddsen inför HellRaisers - PuckChamp

Kikade vi på oddsen inför mötet i Pinn. Cup mellan HellRaisers och PuckChamp så var HellRaisers oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.33 gånger pengarna på HellRaisers som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,10 på att HellRaisers skulle vinna matchen.

PuckChamp var underdogs mot HellRaisers och det högsta oddset på nederlagstippade PuckChamp kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 3.10 gånger pengarna. Snittoddset på PuckChamp som segrare låg på 1,33 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan HellRaisers och PuckChamp till det högsta oddset hos . Att HellRaisers - PuckChamp skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit HellRaisers

HellRaisers har på hemmaplan i Pinn. Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu HellRaisers ett poängsnitt på 0 poäng per match.

HellRaisers har på bortaplan i Pinn. Cup denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

HellRaisers har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. HellRaisers har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit PuckChamp

PuckChamp har denna säsongen i Pinn. Cup tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu PuckChamp ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har PuckChamp i Pinn. Cup tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att PuckChamp har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

PuckChamp har tagit 0 poäng i Pinn. Cup under säsong, på 0 spelade matcher. PuckChamp har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för HellRaisers - PuckChamp

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HellRaisers, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PuckChamp.