Hippomaniacs – Ghost frogs 17/5, odds, speltips, streaming

Hippomaniacs
vs
Ghost frogs
Ghost frogs
Bästa matchoddsen
1 7.50
2 1.06
Vinstchans
Odds för Hippomaniacs - Ghost frogs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 17:13:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Hippomaniacs mötte Ghost frogs den 21-05-17

Mötet i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Hippomaniacs och Ghost frogs spelades den 17/5 matchstart med start kl. 16:00.

Oddsen inför Hippomaniacs - Ghost frogs

Inför mötet mellan Hippomaniacs - Ghost frogs i DreamLeague DPC EU lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Ghost frogs och Unibet gav då det bästa oddset till 1.06 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 7,50 att favoriten Ghost frogs skulle vinna matchen.

Hippomaniacs var spelbolagens under dog i mötet mot Ghost frogs i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Hippomaniacs gav Unibet till oddset 7.50. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,06 att Hippomaniacs skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Hippomaniacs och Ghost frogs hittade du hos till oddset . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Hippomaniacs - Ghost frogs skulle kryssa matchen.

Poängfacit Hippomaniacs

Hippomaniacs har på hemmaplan i DreamLeague DPC EU lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Hippomaniacs har på bortaplan i DreamLeague DPC EU lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Hippomaniacs 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Hippomaniacs har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Ghost frogs

Ghost frogs har ett facit i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Ghost frogs har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Ghost frogs i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i DreamLeague DPC EU lägre divisionen. Och detta innebär att Hippomaniacs har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Ghost frogs har på 0 spelade matcher i DreamLeague DPC EU lägre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Ghost frogs har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Hippomaniacs - Ghost frogs

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Hippomaniacs har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Ghost frogs har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.