Hokori – SG e-sports 7/5, odds, speltips, livestream

Hokori
vs
SG e-sports
SG e-sports
Bästa matchoddsen
1 2.95
2 1.36
Vinstchans
Odds för Hokori - SG e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 00:58:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hokori – SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen

Hokori och SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med matchstart 22:00 den 7 maj.

1X2-oddsen på Hokori - SG e-sports

Kikade vi på oddsen inför mötet i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan Hokori och SG e-sports så var SG e-sports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.36 gånger pengarna på SG e-sports som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,95 att SG e-sports, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

2.95 var det högsta oddset på nederlagstippade Hokori som vinnare i mötet mot SG e-sports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,36 gånger pengarna på Hokori som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Hokori - SG e-sports i Champions League till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Hokori - SG e-sports skulle kryssa matchen.

Poängfacit Hokori

Hemmalaget Hokori har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Hokori under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Hokori har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så har Hokori spelat in 0 poäng på 0 matcher. Hokori har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit SG e-sports

SG e-sports har i OGA DPC SA Regional League övre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Hokori i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har SG e-sports under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan så har SG e-sports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

SG e-sports har tagit 0 poäng i OGA DPC SA Regional League övre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Hokori - SG e-sports

Likaresultatet innebär att Hokori på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. SG e-sports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.