Hokori – Thunder Predator 12/5, odds, speltips, livestream

Hokori
vs
Thunder Predator
Thunder Predator
Bästa matchoddsen
2 1.06
Vinstchans
Odds för Hokori - Thunder Predator
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 18:37:28. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Hokori – Thunder Predator i 12 maj

Matchen mellan Hokori och Thunder Predator i OGA DPC SA Regional League övre divisionen spelades den 12/5 med matchstart kl. 22:00.

De bästa & högsta oddsen inför Hokori - Thunder Predator

Inför mötet mellan Hokori - Thunder Predator i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Thunder Predator och Unibet gav då det bästa oddset till 1.06 gånger pengarna. Att Thunder Predator skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 9,20 hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolaget Bethard gav det högsta oddset på Hokori som vinnare, till oddset 10.50 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,04 gånger pengarna på Hokori som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Hokori och Thunder Predator gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Inför matchstart mellan Hokori och Thunder Predator så gav de 5 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Hokori

På 0 spelade matcher har Hokori nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Hokori ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Hokori tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Hokori har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Hokori har ett facit denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Hokori har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Thunder Predator

Thunder Predator har denna säsongen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Thunder Predator har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Hokori har ett facit på bortaplan denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Thunder Predator därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Thunder Predator tagit i OGA DPC SA Regional League övre divisionen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att Thunder Predator har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Hokori - Thunder Predator

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hokori, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Thunder Predator.