Hong Kong Attitude – Machi Esports 10/4, odds, speltips, livestream

Hong Kong Attitude
vs
Machi
21-04-10 09:00 PCS
Machi
Bästa matchoddsen
1 7.00
2 1.10
Vinstchans
Odds för Hong Kong Attitude - Machi Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 08:05:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Hong Kong Attitude – Machi Esports i PCS

Matchen spelades i PCS mellan Hong Kong Attitude och Machi Esports. Mötets matchstart var 09:00 den 10 april.

De bästa oddsen inför Hong Kong Attitude - Machi Esports

På matchen i PCS mellan Hong Kong Attitude och Machi Esports så höll spelbolagen Machi Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.10 hos Unibet. Machi Esports var som sagt favorit inför detta möte och de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 6,58 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Hong Kong Attitude låg som högst på 7.00 hos bet365. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Hong Kong Attitude och de 3 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,09 på en seger till Hong Kong Attitude.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Hong Kong Attitude och Machi Esports skulle kryssa i mötet. Snittoddet hos de 3 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Hong Kong Attitude

Hemmalaget Hong Kong Attitude har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att Hong Kong Attitude i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Hong Kong Attitude under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Hong Kong Attitude ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Hong Kong Attitude har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Hong Kong Attitude har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Machi Esports

På 0 matcher i PCS har Machi Esports nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Machi Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Hong Kong Attitude har ett facit på bortaplan denna säsong i PCS med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta gör att Hong Kong Attitude har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Machi Esports i PCS håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Hong Kong Attitude - Machi Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hong Kong Attitude, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Machi Esports.