Immortals – Counter Logic Gaming 18/7, odds, stream, speltips

Immortals
vs
Counter Logic Gaming
21-07-18 20:00 LCS
Counter Logic Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.35
Vinstchans
Odds för Immortals - Counter Logic Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-16 09:25:55. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Immortals – Counter Logic Gaming matchstart 18 juli

Matchen som spelades i LCS mellan Immortals vs Counter Logic Gaming hade matchstart klockan 20:00, den 21-07-18.

Oddsen inför Immortals - Counter Logic Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i LCS mellan Immortals och Counter Logic Gaming så var Immortals oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Immortals som vinnare. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,35 att favoriten Immortals skulle vinna matchen.

Ett spel på Counter Logic Gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.35 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på att underdogen Counter Logic Gaming skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,55 gånger pengarna inför mötet mot Immortals.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Immortals

På 0 spelade matcher har Immortals nu 0 insamlade poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Immortals tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I LCS har Immortals 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Counter Logic Gaming

Counter Logic Gaming har ett hemmafacit i LCS spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Counter Logic Gaming har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Counter Logic Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i LCS på 0 spelade matcher. På bortaplan har Counter Logic Gaming tagit 0,00 poäng per spelad match.

I LCS har Counter Logic Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Immortals - Counter Logic Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Immortals och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Counter Logic Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.