Incubus Club – BINOMISTAS 20/5, odds, live stream, speltips

Incubus Club
vs
BINOMISTAS
BINOMISTAS
Bästa matchoddsen
1 1.92
2 1.80
Vinstchans
Odds för Incubus Club - BINOMISTAS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 02:41:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Incubus Club – BINOMISTAS i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen

Matchen spelades i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen mellan Incubus Club och BINOMISTAS. Mötets matchstart var 19:00 den 20 maj.

De bästa oddsen inför Incubus Club - BINOMISTAS

Inför mötet mellan Incubus Club - BINOMISTAS i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till BINOMISTAS och Unibet gav då det bästa oddset till 1.80 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 1,92 på BINOMISTAS som vinnare mot Incubus Club.

På nederlagstippade Incubus Club så kunde du spela på det högsta oddset 1.92 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på Incubus Club som segrare låg på 1,80 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Incubus Club och BINOMISTAS hittade du hos till oddset . Före avspark mellan Incubus Club - BINOMISTAS så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Incubus Club

Hemmalaget Incubus Club har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att Incubus Club i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Incubus Club har på bortaplan i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Incubus Club har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Incubus Club har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Incubus Club har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit BINOMISTAS

BINOMISTAS har ett hemmafacit i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. BINOMISTAS har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Incubus Club har ett facit på bortaplan denna säsong i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att BINOMISTAS har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I OGA DPC SA Regional League lägre divisionen har BINOMISTAS under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. BINOMISTAS har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Incubus Club - BINOMISTAS

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Incubus Club, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BINOMISTAS.