Infamous – BINOMISTAS 25/6, odds, speltips, live stream

Infamous
vs
BINOMISTAS
BINOMISTAS
Bästa matchoddsen
1 1.33
2 3.10
Vinstchans
Odds för Infamous - BINOMISTAS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 23:51:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Infamous – BINOMISTAS i The International SA Qual.

Den 21-06-25 så spelades mötet mellan Infamous – BINOMISTAS i The International SA Qual., med matchstart klockan 00:00.

Oddsen inför Infamous - BINOMISTAS

Inför mötet mellan Infamous - BINOMISTAS i The International SA Qual. så talade spelbolagens odds för en seger till Infamous och Unibet gav då det bästa oddset till 1.33 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Infamous, hos de 5 spelbolagen, låg på 3,01 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på BINOMISTAS som vinnare, till oddset 3.10 gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,32 att BINOMISTAS skulle vinna matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Infamous och BINOMISTAS skulle kryssa i mötet. Att Infamous - BINOMISTAS skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Infamous

På hemmaplan har Infamous samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i The International SA Qual.. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Infamous ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Infamous ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Infamous därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Infamous har spelat denna säsong i The International SA Qual. så har laget tagit 0 poäng. Infamous har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit BINOMISTAS

BINOMISTAS har i The International SA Qual. 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Infamous har ett facit på bortaplan denna säsong i The International SA Qual. med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan har BINOMISTAS tagit 0,00 poäng per spelad match.

BINOMISTAS har i The International SA Qual. ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Detta gör att BINOMISTAS har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Infamous - BINOMISTAS

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Infamous och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BINOMISTAS på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.