Infamous – EgoBoys 24/2, odds, speltips, live stream

Infamous
vs
EgoBoys
EgoBoys
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.35
Vinstchans
Odds för Infamous - EgoBoys
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 17:46:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Infamous mötte EgoBoys den 21-02-24

Infamous och EgoBoys möttes den 21-02-24 med matchstart 20:00 i OGA DPC SA Regional League övre divisionen.

De bästa oddsen inför Infamous - EgoBoys

Kikade vi på oddsen inför mötet i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan Infamous och EgoBoys så var Infamous oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Infamous som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,33 att Infamous, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på EgoBoys, som var nederlagstippade mot Infamous, till 2.35 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att EgoBoys gick vinnande ur detta möte till oddset 1,54 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Infamous - EgoBoys gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Infamous

För Infamous så har laget denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har Infamous ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Infamous ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Infamous än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit EgoBoys

EgoBoys har i OGA DPC SA Regional League övre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen har EgoBoys ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Infamous har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På totalt 0 matcher EgoBoys har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Infamous - EgoBoys

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Infamous, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EgoBoys.