Infamous – Hokori 19/5, odds, speltips, live stream

Infamous
vs
Hokori
Hokori
Odds för Infamous - Hokori
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 14:46:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Infamous – Hokori i OGA DPC SA Regional League övre divisionen

Infamous och Hokori möttes i OGA DPC SA Regional League övre divisionen den 19/5 med matchstart 19:00.

De bästa oddsen inför Infamous - Hokori

Inför matchen mellan Infamous och Hokori i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så var Infamous spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Infamous hittade du hos Bethard till 1.06 gånger pengarna. Att Infamous skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 8,06 hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Oddset på nederlagstippade Hokori låg som högst på 8.50 hos Bethard. Om vi jämför oddsen från de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,06 gånger pengarna på Hokori som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Infamous och Hokori till det högsta oddset hos . Att Infamous - Hokori skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Infamous

Infamous har på hemmaplan i OGA DPC SA Regional League övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Infamous har på bortaplan i OGA DPC SA Regional League övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan har Infamous därmed 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Infamous håvat in 0 poäng under säsongen i event. Det gör att Infamous har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Hokori

På hemmaplan har Hokori fått ihop 0 poäng i OGA DPC SA Regional League övre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Hokori ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen har Hokori ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Infamous har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher har Hokori spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Infamous - Hokori

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Infamous och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hokori på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.