Infamous – Infinity Esports 14/5, odds, speltips, live stream

Infamous
vs
Infinity Esports
Infinity Esports
Bästa matchoddsen
1 1.07
2 8.00
Vinstchans
Odds för Infamous - Infinity Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 01:50:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Infamous – Infinity Esports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen

Matchen mellan Infamous och Infinity Esports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen spelades den 14/5 med matchstart kl. 19:00.

De bästa & högsta oddsen inför Infamous - Infinity Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan Infamous och Infinity Esports så var Infamous oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.07 gånger pengarna på Infamous som vinnare. Infamous var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 7,50 gånger pengarna.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Infinity Esports som vinnare, till oddset 8.00 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,06 på Infinity Esports som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Infamous och Infinity Esports, till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Infamous

Infamous har ett hemmafacit så här lång i OGA DPC SA Regional League övre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Infamous facit så här långt på 0 matcher i OGA DPC SA Regional League övre divisionen. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Infamous har ett facit denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per match har Infamous ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Infinity Esports

På hemmaplan har Infinity Esports fått ihop 0 poäng i OGA DPC SA Regional League övre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Infinity Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Infamous har ett facit på bortaplan denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Infinity Esports har på 0 spelade matcher i OGA DPC SA Regional League övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Infamous - Infinity Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Infamous har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Infinity Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.