Infinity Esports – SG e-sports 25/6, odds, speltips, streaming

Infinity Esports
vs
SG e-sports
SG e-sports
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.68
Vinstchans
Odds för Infinity Esports - SG e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 14:35:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Infinity Esports – SG e-sports i The International SA Qual.

Mötet i The International SA Qual. mellan Infinity Esports och SG e-sports spelades den 25/6 matchstart med start kl. 21:00.

1X2-oddsen på Infinity Esports - SG e-sports

Inför matchen mellan Infinity Esports och SG e-sports i The International SA Qual. så var SG e-sports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på SG e-sports hittade du hos Unibet till 1.68 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 2,10 på att favoriten SG e-sports skulle utgå med seger.

På nederlagstippade Infinity Esports så kunde du spela på det högsta oddset 2.10 som du hittade hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,68 gånger pengarna på Infinity Esports som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Infinity Esports och SG e-sports hittade du hos till oddset . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Infinity Esports - SG e-sports.

Poängfacit Infinity Esports

Infinity Esports har ett hemmafacit så här lång i The International SA Qual. där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har Infinity Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Infinity Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Infinity Esports har spelat under säsongen i The International SA Qual. så har laget kammat hem 0 poäng. Infinity Esports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit SG e-sports

SG e-sports facit så här långt är 0 inspelade poäng i The International SA Qual. på 0 hemmamatcher. Detta innebär att SG e-sports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Infinity Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i The International SA Qual. med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. SG e-sports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

0 poäng har SG e-sports tagit i The International SA Qual. under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. SG e-sports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Infinity Esports - SG e-sports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Infinity Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. SG e-sports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.