Infinity Esports – Team Unknown 7/5, odds, speltips, streaming

Infinity Esports
vs
Team Unknown
Team Unknown
Bästa matchoddsen
1 2.20
2 1.67
Vinstchans
Odds för Infinity Esports - Team Unknown
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 17:19:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Infinity Esports – Team Unknown

Matchen som spelades i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan Infinity Esports vs Team Unknown hade matchstart klockan 19:00, den 21-05-07.

De bästa oddsen inför Infinity Esports - Team Unknown

Inför matchen mellan Infinity Esports och Team Unknown i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så var Team Unknown spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Unknown hittade du hos Unibet till 1.67 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Team Unknown, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,15 gånger pengarna.

På nederlagstippade Infinity Esports så kunde du spela på det högsta oddset 2.20 som du hittade hos betway. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,64 gånger pengarna på Infinity Esports som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Infinity Esports - Team Unknown i Champions League till gånger pengarna. Före avspark mellan Infinity Esports - Team Unknown så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Infinity Esports

På 0 spelade matcher har Infinity Esports nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Infinity Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Infinity Esports har ett bortafacit i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att Infinity Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Infinity Esports än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Det gör att Infinity Esports har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Team Unknown

Team Unknown har denna säsongen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Team Unknown ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Infinity Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Team Unknown har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Team Unknown har i OGA DPC SA Regional League övre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Team Unknown har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Infinity Esports - Team Unknown

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Infinity Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Unknown på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.