Inside Games – Vikingekrig Esports 27/6, odds, speltips, livestream

Inside Games
vs
Vikingekrig Esports
21-06-27 14:00 Hitpoint Masters
Vikingekrig Esports
Bästa matchoddsen
1 1.35
2 2.95
Vinstchans
Odds för Inside Games - Vikingekrig Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 05:21:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Inside Games – Vikingekrig Esports

Inside Games och Vikingekrig Esports i Hitpoint Masters med matchstart 14:00 den27 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Inside Games - Vikingekrig Esports

På matchen i Hitpoint Masters mellan Inside Games och Vikingekrig Esports så höll spelbolagen Inside Games som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.35 hos Unibet. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,95 på Inside Games som vinnare mot Vikingekrig Esports.

Oddset på nederlagstippade Vikingekrig Esports låg som högst på 2.95 hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,35 gånger pengarna på Vikingekrig Esports som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Inside Games

För Inside Games så har laget denna säsong i Hitpoint Masters håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Inside Games ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Inside Games denna säsong i Hitpoint Masters tagit 0 poäng. I Hitpoint Masters har Inside Games med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I Hitpoint Masters har Inside Games 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Inside Games har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Vikingekrig Esports

På 0 matcher i Hitpoint Masters har Vikingekrig Esports nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Vikingekrig Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Inside Games har ett facit på bortaplan denna säsong i Hitpoint Masters med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Vikingekrig Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Vikingekrig Esports har på 0 spelade matcher i Hitpoint Masters tagit 0 poäng denna säsongen. Detta gör att Vikingekrig Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Inside Games - Vikingekrig Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Inside Games och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vikingekrig Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.