INTZ – Vorax Liberty 27/6, odds, speltips, stream

INTZ
vs
Vorax Liberty
21-06-27 16:00 CBLOL
Vorax Liberty
Odds för INTZ - Vorax Liberty
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 15:12:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

INTZ – Vorax Liberty i CBLOL

Matchen som spelades i CBLOL mellan INTZ vs Vorax Liberty hade matchstart klockan 16:00, den 21-06-27.

1X2-oddsen på INTZ - Vorax Liberty

Inför matchen mellan INTZ och Vorax Liberty i CBLOL så var Vorax Liberty spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Vorax Liberty hittade du hos Bethard till 1.36 gånger pengarna. Vorax Liberty var som sagt favorit inför detta möte och de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,08 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på INTZ som vinnare i matchen mot Vorax Liberty. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på INTZ som vinnare till 3.10 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till INTZ och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,34 på en seger till INTZ.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan INTZ och Vorax Liberty hittade du hos till oddset . Snittoddet hos de 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit INTZ

INTZ har tagit 0 poäng så här långt i CBLOL på 0 spelade matcher. INTZ har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

INTZ har ett bortafacit i CBLOL med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att INTZ har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher INTZ har spelat denna säsong i CBLOL så har laget tagit 0 poäng. Per match har INTZ ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Vorax Liberty

På hemmaplan har Vorax Liberty fått ihop 0 poäng i CBLOL denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Vorax Liberty ett snitt på 0 poäng per match.

INTZ har ett facit på bortaplan denna säsong i CBLOL med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta gör att INTZ har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Vorax Liberty tagit i CBLOL under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för INTZ - Vorax Liberty

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för INTZ, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Vorax Liberty.