Invictus Gaming – EHOME 18/5, odds, streaming, speltips

Odds för Invictus Gaming - EHOME
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 06:46:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Invictus Gaming – EHOME i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen

Invictus Gaming och EHOME möttes i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen den 18/5 med matchstart 07:00.

1X2-oddsen på Invictus Gaming - EHOME

Inför mötet mellan Invictus Gaming - EHOME i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Invictus Gaming och Bethard gav då det bästa oddset till 1.83 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Invictus Gaming, hos de 4 spelbolagen, låg på 1,97 gånger pengarna.

EHOME var spelbolagens under dog i mötet mot Invictus Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till EHOME gav Bethard till oddset 2.00. Om vi jämför oddsen från de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,81 gånger pengarna på EHOME som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Invictus Gaming - EHOME i Champions League till gånger pengarna. Före avspark mellan Invictus Gaming - EHOME så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Invictus Gaming

På 0 spelade matcher har Invictus Gaming nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Invictus Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

Invictus Gaming har på bortaplan i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Invictus Gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit EHOME

EHOME har ett facit i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. EHOME har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Invictus Gaming har ett facit på bortaplan denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta gör att Invictus Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

EHOME har i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Invictus Gaming - EHOME

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Invictus Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EHOME.