Invictus Gaming – Elephant 14/5, odds, streaming, speltips

Invictus
vs
Elephant
21-05-14 06:00 i-League
Elephant
Bästa matchoddsen
2 1.80
Vinstchans
Odds för Invictus Gaming - Elephant
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 07:37:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Invictus Gaming mötte Elephant den 21-05-14

Matchen mellan Invictus Gaming och Elephant i i-League spelades den 14/5 med matchstart kl. 06:00.

De bästa oddsen inför Invictus Gaming - Elephant

På matchen i i-League mellan Invictus Gaming och Elephant så höll spelbolagen Elephant som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.80 hos betway. Elephant var som sagt favorit inför detta möte och de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,07 gånger pengarna.

Invictus Gaming var nederlagstippade i mötet mot Elephant och det högsta oddset på Invictus Gaming som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 2.15. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,72 på Invictus Gaming som vinnare.

Inför mötet mellan Invictus Gaming och Elephant så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Invictus Gaming - Elephant skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Invictus Gaming

Invictus Gaming har tagit 0 poäng så här långt i i-League på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Invictus Gaming har ett bortafacit i i-League med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har Invictus Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Invictus Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Elephant

Elephant har denna säsongen i i-League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Elephant har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Elephant i i-League tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Invictus Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Elephant har i i-League ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Elephant har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Invictus Gaming - Elephant

Likaresultatet innebär att Invictus Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Elephant har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.