Invictus Gaming – ViCi Gaming 12/5, odds, streaming, speltips

Invictus
vs
ViCi
21-05-12 09:00 i-League
ViCi
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.80
Vinstchans
Odds för Invictus Gaming - ViCi Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 06:32:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Invictus Gaming – ViCi Gaming i i-League

Invictus Gaming och ViCi Gaming möttes den 21-05-12 med matchstart 09:00 i i-League.

Oddsen inför Invictus Gaming - ViCi Gaming

Inför mötet mellan Invictus Gaming - ViCi Gaming i i-League så talade spelbolagens odds för en seger till ViCi Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.80 gånger pengarna. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,01 på ViCi Gaming som vinnare mot Invictus Gaming.

Invictus Gaming var underdogs mot ViCi Gaming och det högsta oddset på nederlagstippade Invictus Gaming kunde du spela på hos spelbolaget betway till 2.10 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,73 gånger pengarna på Invictus Gaming som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Invictus Gaming och ViCi Gaming gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Invictus Gaming - ViCi Gaming.

Poängfacit Invictus Gaming

Invictus Gaming hemmafacit så här långt i i-League är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Invictus Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har Invictus Gaming ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I i-League har Invictus Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Invictus Gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Invictus Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit ViCi Gaming

ViCi Gaming har ett hemmafacit i i-League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. ViCi Gaming har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har ViCi Gaming i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i i-League. Detta gör att Invictus Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har ViCi Gaming tagit i i-League under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att ViCi Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Invictus Gaming - ViCi Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Invictus Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ViCi Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.