Istanbul Wildcats – MAD Lions 10/5, odds, livestream, speltips

Istanbul Wildcats
vs
MAD Lions
21-05-10 13:00 Mid-Season Invitational
MAD Lions
Bästa matchoddsen
1 5.00
2 1.25
Vinstchans
Odds för Istanbul Wildcats - MAD Lions
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-10 11:37:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Istanbul Wildcats – MAD Lions den 10/5

Istanbul Wildcats och MAD Lions gjorde upp den 10 maj. Matchen spelades i Mid-Season Invitational med matchstart 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Istanbul Wildcats - MAD Lions

På matchen i Mid-Season Invitational mellan Istanbul Wildcats och MAD Lions så höll spelbolagen MAD Lions som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.25 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 3 spelbolagen i snitt oddset 4,20 på att MAD Lions skulle vinna matchen.

Istanbul Wildcats var nederlagstippade i mötet mot MAD Lions och det högsta oddset på Istanbul Wildcats som vinnare hittade du hos bet365 till oddset 5.00. Snittoddset på att underdogen Istanbul Wildcats skulle vinna matchen gav hos de 3 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,20 gånger pengarna inför mötet mot MAD Lions.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Istanbul Wildcats - MAD Lions i Champions League till gånger pengarna. De 3 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Istanbul Wildcats

Istanbul Wildcats har ett hemmafacit så här lång i Mid-Season Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Istanbul Wildcats i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Istanbul Wildcats facit så här långt på 0 matcher i Mid-Season Invitational. I Mid-Season Invitational har Istanbul Wildcats med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Istanbul Wildcats har ett facit denna säsong i Mid-Season Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit MAD Lions

MAD Lions har ett hemmafacit i Mid-Season Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att MAD Lions har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har MAD Lions i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Mid-Season Invitational. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

MAD Lions har tagit 0 poäng i Mid-Season Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Istanbul Wildcats - MAD Lions

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Istanbul Wildcats, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MAD Lions.