Ivo Karlovic – Roger Federer 20/1, odds, stream, speltips

Ivo Karlovic
12-01-20 04:00 Australian Open Herrar
Roger Federer
100 kr riskfritt spel på Ivo Karlovic vs Roger Federer!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 15.00
2 1.02
Vinstchans
Odds för Ivo Karlovic - Roger Federer
1-X-2 - Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
NordicBet
-
Bonuserbjudande 100% upp till 500 kr
Unibet
-
Bonuserbjudande 100 kr gratisspel

Oddsen uppdaterades 2012-01-19 16:47:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Ivo Karlovic – Roger Federer i Australian Open

Ivo Karlovic och Roger Federer möttes i Australian Open den 20/1 med matchstart 04:00.

De bästa & högsta oddsen inför Ivo Karlovic - Roger Federer

Inför mötet mellan Ivo Karlovic - Roger Federer i Australian Open så talade spelbolagens odds för en seger till Roger Federer och Unibet gav då det bästa oddset till 1.02 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 15,00 att Roger Federer, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Ivo Karlovic låg som högst på 15.00 hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att Ivo Karlovic gick vinnande ur detta möte till oddset 1,02 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på krysset mellan Ivo Karlovic och Roger Federer gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Ivo Karlovic

För Ivo Karlovic så har laget denna säsong i Australian Open håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Ivo Karlovic har på bortaplan i Australian Open denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Ivo Karlovic ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I Australian Open har Ivo Karlovic denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Roger Federer

På hemmaplan har Roger Federer fått ihop 0 poäng i Australian Open denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Roger Federer ett snitt på 0 poäng per match.

Roger Federer har ett facit med 0 poäng i Australian Open på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Roger Federer därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Roger Federer har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Roger Federer har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Ivo Karlovic - Roger Federer

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ivo Karlovic och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Roger Federer på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.