IziDream – Misfits Premier 23/6, odds, stream, speltips

IziDream
vs
Misfits Premier
21-06-23 20:00 La Ligue Française
Misfits Premier
Bästa matchoddsen
1 5.00
2 1.18
Vinstchans
Odds för IziDream - Misfits Premier
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 09:13:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta IziDream – Misfits Premier i La Ligue Française

IziDream och Misfits Premier gjorde upp den 23 juni. Matchen spelades i La Ligue Française med matchstart 20:00.

De bästa oddsen inför IziDream - Misfits Premier

Kikade vi på oddsen inför mötet i La Ligue Française mellan IziDream och Misfits Premier så var Misfits Premier oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på Misfits Premier som vinnare. I snitt så gav 2 spelbolag oddset 4,63 på att favoriten Misfits Premier skulle utgå med seger.

Spelbolagen trodde inte på IziDream som vinnare i matchen mot Misfits Premier. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på IziDream som vinnare till 5.00 gånger pengarna. Snittoddset på IziDream som segrare låg på 1,17 gånger pengarna inför matchen.

Ett kryss mellan IziDream och Misfits Premier gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit IziDream

IziDream har ett hemmafacit så här lång i La Ligue Française där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

IziDream har på bortaplan i La Ligue Française denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har IziDream ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har IziDream håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har IziDream ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Misfits Premier

På 0 matcher i La Ligue Française har Misfits Premier nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att IziDream i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Misfits Premier har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i La Ligue Française på 0 spelade matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I La Ligue Française har Misfits Premier under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för IziDream - Misfits Premier

Likaresultatet innebär att IziDream på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Misfits Premier har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.