JD Gaming – Edward Gaming 27/6, odds, streaming, speltips

JD
vs
Edward Gaming
21-06-27 11:00 LPL
Edward Gaming
Bästa matchoddsen
1 3.40
Vinstchans
Odds för JD Gaming - Edward Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 08:59:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

JD Gaming – Edward Gaming i LPL

Med matchstart 11:00 så spelades matchen i LPL mellan JD Gaming och Edward Gaming, den 27 juni.

De bästa oddsen inför JD Gaming - Edward Gaming

Inför matchen mellan JD Gaming och Edward Gaming i LPL så var Edward Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Edward Gaming hittade du hos Bethard till 1.36 gånger pengarna. Av de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,12 på Edward Gaming som vinnare mot JD Gaming.

Spelbolagen trodde inte på JD Gaming som vinnare i matchen mot Edward Gaming. Och inför detta möte så gav bet365 det högsta oddset på JD Gaming som vinnare till 3.40 gånger pengarna. Snittoddset på JD Gaming som segrare låg på 1,34 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan JD Gaming och Edward Gaming gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 6 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit JD Gaming

På hemmaplan har JD Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LPL. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu JD Gaming ett poängsnitt på 0 poäng per match.

JD Gaming har ett bortafacit i LPL med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har JD Gaming därmed 0,00 poäng per match.

0 poäng har JD Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Edward Gaming

Edward Gaming facit så här långt är 0 inspelade poäng i LPL på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Edward Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

JD Gaming har ett facit på bortaplan denna säsong i LPL med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Edward Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I LPL har Edward Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för JD Gaming - Edward Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för JD Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Edward Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.