JD Gaming – Ultra Prime 2/7, odds, streaming, speltips

JD
vs
Ultra Prime
21-07-02 11:00 LPL
Ultra Prime
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för JD Gaming - Ultra Prime
Matchfakta och matchinfo

Matchinfo JD Gaming – Ultra Prime i LPL

Mötet i LPL mellan JD Gaming och Ultra Prime spelades den 2/7 matchstart med start kl. 11:00.

Poängfacit JD Gaming

Hemmalaget JD Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att JD Gaming har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har JD Gaming ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att JD Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har JD Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Ultra Prime

Ultra Prime facit så här långt är 0 inspelade poäng i LPL på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Ultra Prime har ett facit med 0 poäng i LPL på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att JD Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Ultra Prime har tagit 0 poäng i LPL under säsong, på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för JD Gaming - Ultra Prime

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för JD Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ultra Prime på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.