Kamerun – DR Kongo 9/6, odds, livestream, speltips

Bästa matchoddsen
1 1.90
X 3.35
2 4.60
Vinstchans
Odds för Kamerun - DR Kongo
1-X-2 - Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Expekt
Paf
Bonuserbjudande 99 free spins

Oddsen uppdaterades 2015-06-09 16:35:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Kamerun – DR Kongo i Träningslandskamp

Kamerun och DR Kongo gjorde upp den 9 juni. Matchen spelades i Träningslandskamp med matchstart 19:30.

Oddsen inför Kamerun - DR Kongo

Inför matchen mellan Kamerun och DR Kongo i Träningslandskamp så var Kamerun spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Kamerun hittade du hos Expekt till 1.90 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,30 att favoriten Kamerun skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade DR Kongo låg som högst på 4.60 hos Paf. Nederlagstippade DR Kongo var som sagt ingen favorit i mötet mot Kamerun och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,83.

Det bästa oddset på ett kryss gav Paf till 3.35 gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Kamerun - DR Kongo gav inför mötet i snitt oddset 3,28 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Kamerun

Kamerun har ett hemmafacit så här lång i Träningslandskamp där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Kamerun ett snitt på 0 poäng per match.

Kamerun har ett bortafacit i Träningslandskamp med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Kamerun därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Kamerun har spelat denna säsong i Träningslandskamp så har laget tagit 0 poäng. Kamerun har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit DR Kongo

På hemmaplan har DR Kongo fått ihop 0 poäng i Träningslandskamp denna säsong på 0 spelade matcher. DR Kongo har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har DR Kongo i Träningslandskamp under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Kamerun har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har DR Kongo tagit i Träningslandskamp under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att DR Kongo har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Kamerun - DR Kongo

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Kamerun och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DR Kongo på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.