Karma Clan Esports – Boavista FC 28/6, odds, streaming, speltips

Karma Clan Esports
vs
Boavista FC
21-06-28 19:00 Liga Portuguesa
Boavista FC
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.40
Vinstchans
Odds för Karma Clan Esports - Boavista FC
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 08:42:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Karma Clan Esports – Boavista FC i Liga Portuguesa

Karma Clan Esports och Boavista FC möttes i Liga Portuguesa den 28/6 med matchstart 19:00.

Oddsen inför Karma Clan Esports - Boavista FC

På matchen i Liga Portuguesa mellan Karma Clan Esports och Boavista FC så höll spelbolagen Karma Clan Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.55 hos Unibet. Favoriten Karma Clan Esports kunde du i snitt spela på till oddset 2,35 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Boavista FC var nederlagstippade i mötet mot Karma Clan Esports och det högsta oddset på Boavista FC som vinnare hittade du hos betway till oddset 2.40. I snitt så kunde du spela på att Boavista FC gick vinnande ur detta möte till oddset 1,53 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Karma Clan Esports - Boavista FC i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Karma Clan Esports

På 0 spelade matcher har Karma Clan Esports nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att Karma Clan Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Karma Clan Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Karma Clan Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Karma Clan Esports har spelat denna säsong i Liga Portuguesa så har laget tagit 0 poäng. Karma Clan Esports har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Boavista FC

Boavista FC har ett facit i Liga Portuguesa där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Boavista FC har ett facit med 0 poäng i Liga Portuguesa på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att Karma Clan Esports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Boavista FC har spelat i Liga Portuguesa under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Detta gör att Boavista FC har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Karma Clan Esports - Boavista FC

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Karma Clan Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Boavista FC.