Karma Clan Esports – EFIVE Esports 29/6, odds, streaming, speltips

Karma Clan Esports
vs
EFIVE Esports
21-06-29 22:00 Liga Portuguesa
EFIVE Esports
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.75
Vinstchans
Odds för Karma Clan Esports - EFIVE Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 08:53:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Karma Clan Esports – EFIVE Esports

Karma Clan Esports och EFIVE Esports i Liga Portuguesa med matchstart 22:00 den29 juni.

1X2-oddsen på Karma Clan Esports - EFIVE Esports

På matchen i Liga Portuguesa mellan Karma Clan Esports och EFIVE Esports så höll spelbolagen Karma Clan Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos Unibet. I snitt så gav 2 bettingsidor oddset 2,75 på att favoriten Karma Clan Esports skulle utgå med seger.

EFIVE Esports var nederlagstippade i mötet mot Karma Clan Esports och det högsta oddset på EFIVE Esports som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.75. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till EFIVE Esports och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,40 på en seger till EFIVE Esports.

Inför mötet mellan Karma Clan Esports och EFIVE Esports så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Karma Clan Esports - EFIVE Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Karma Clan Esports

För Karma Clan Esports så har laget denna säsong i Liga Portuguesa håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan har Karma Clan Esports tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I Liga Portuguesa har Karma Clan Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I Liga Portuguesa har Karma Clan Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Karma Clan Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit EFIVE Esports

EFIVE Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Liga Portuguesa på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu EFIVE Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Liga Portuguesa har EFIVE Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har EFIVE Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher EFIVE Esports har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Karma Clan Esports - EFIVE Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Karma Clan Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för EFIVE Esports.