Latam Defenders – Crewmates 7/5, odds, live stream, speltips

Latam Defenders
vs
Crewmates
Crewmates
Bästa matchoddsen
1 1.48
2 2.75
Vinstchans
Odds för Latam Defenders - Crewmates
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-07 09:28:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Latam Defenders mötte Crewmates den 21-05-07

Med matchstart 16:00 så spelades matchen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen mellan Latam Defenders och Crewmates, den 7 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Latam Defenders - Crewmates

Inför matchen mellan Latam Defenders och Crewmates i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen så var Latam Defenders spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Latam Defenders hittade du hos Unibet till 1.48 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,65 att Latam Defenders, favoriten hos de 5 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Crewmates som vinnare, till oddset 2.75 gånger pengarna. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,44 att Crewmates skulle ta en oväntad seger.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Latam Defenders och Crewmates till det högsta oddset hos . Att Latam Defenders och Crewmates skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Latam Defenders

Latam Defenders har ett hemmafacit så här lång i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Latam Defenders ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Latam Defenders ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I OGA DPC SA Regional League lägre divisionen har Latam Defenders 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Latam Defenders har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Crewmates

Crewmates facit så här långt är 0 inspelade poäng i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Crewmates i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen. Crewmates har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Crewmates har i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Latam Defenders - Crewmates

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Latam Defenders och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Crewmates på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.