LDLC OL – Team MCES 23/6, odds, live stream, speltips

LDLC OL
vs
Team MCES
21-06-23 19:00 La Ligue Française
Team MCES
Odds för LDLC OL - Team MCES
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 18:24:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta LDLC OL – Team MCES i La Ligue Française

Matchen spelades i La Ligue Française mellan LDLC OL och Team MCES. Mötets matchstart var 19:00 den 23 juni.

De bästa & högsta oddsen inför LDLC OL - Team MCES

På matchen i La Ligue Française mellan LDLC OL och Team MCES så höll spelbolagen LDLC OL som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.61 hos Bethard. I snitt så gav 4 bettingsidor oddset 2,29 på att favoriten LDLC OL skulle utgå med seger.

Spelbolaget Bethard gav det högsta oddset på Team MCES som vinnare, till oddset 2.30 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team MCES och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,59 på en seger till Team MCES.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan LDLC OL och Team MCES hittade du hos till oddset . Snittoddet hos de 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit LDLC OL

Hemmalaget LDLC OL har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att LDLC OL i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 spelade matcher har LDLC OL denna säsong i La Ligue Française tagit 0 poäng. Så här långt har LDLC OL ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher LDLC OL har spelat under säsongen i La Ligue Française så har laget kammat hem 0 poäng. LDLC OL har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team MCES

Team MCES har ett hemmafacit i La Ligue Française spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team MCES i La Ligue Française under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Team MCES därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Team MCES spelat in 0 poäng denna säsong i event. Team MCES har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för LDLC OL - Team MCES

Likaresultatet innebär att LDLC OL på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Team MCES har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.