Legacy Esports – PEACE 30/6, odds, live stream, speltips

Legacy Esports
vs
PEACE
21-06-30 08:00 LCO
PEACE
Bästa matchoddsen
1 5.50
2 1.12
Vinstchans
Odds för Legacy Esports - PEACE
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 07:59:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Legacy Esports – PEACE i LCO

Matchen spelades i LCO mellan Legacy Esports och PEACE. Mötets matchstart var 08:00 den 30 juni.

Oddsen inför Legacy Esports - PEACE

Inför mötet mellan Legacy Esports - PEACE i LCO så talade spelbolagens odds för en seger till PEACE och Unibet gav då det bästa oddset till 1.12 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 5,50 att PEACE, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

På nederlagstippade Legacy Esports så kunde du spela på det högsta oddset 5.50 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Legacy Esports och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,12 på en seger till Legacy Esports.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Legacy Esports och PEACE, till gånger pengarna. Att Legacy Esports och PEACE skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Legacy Esports

För Legacy Esports så har laget denna säsong i LCO håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Legacy Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Legacy Esports tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Legacy Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Legacy Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit PEACE

PEACE har denna säsongen i LCO tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu PEACE ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har PEACE i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LCO. På bortaplan så har PEACE därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

PEACE har i LCO 0 poäng på 0 matcher totalt. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Legacy Esports - PEACE

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Legacy Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. PEACE har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.