Liiv SANDBOX – Nongshim RedForce 28/2, odds, speltips, streaming

Liiv SANDBOX
vs
Nongshim RedForce
21-02-28 11:00 LCK
Nongshim RedForce
Bästa matchoddsen
2 1.62
Vinstchans
Odds för Liiv SANDBOX - Nongshim RedForce
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-28 03:18:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Liiv SANDBOX – Nongshim RedForce den 28/2

Liiv SANDBOX och Nongshim RedForce gjorde upp den 28 februari. Matchen spelades i LCK med matchstart 11:00.

1X2-oddsen på Liiv SANDBOX - Nongshim RedForce

Inför mötet mellan Liiv SANDBOX - Nongshim RedForce i LCK så talade spelbolagens odds för en seger till Nongshim RedForce och SpeedyBet gav då det bästa oddset till 1.62 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Nongshim RedForce, hos de 6 spelbolagen, låg på 2,29 gånger pengarna.

Liiv SANDBOX var underdogs mot Nongshim RedForce och det högsta oddset på nederlagstippade Liiv SANDBOX kunde du spela på hos spelbolaget Bethard till 2.30 gånger pengarna. Nederlagstippade Liiv SANDBOX var som sagt ingen favorit i mötet mot Nongshim RedForce och i snitt gav ett spel hos de 6 spelbolagen ovan oddset 1,59.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Liiv SANDBOX och Nongshim RedForce hittade du hos till oddset . Före avspark mellan Liiv SANDBOX - Nongshim RedForce så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Liiv SANDBOX

Liiv SANDBOX hemmafacit så här långt i LCK är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Liiv SANDBOX har på bortaplan i LCK denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Liiv SANDBOX ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Liiv SANDBOX har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har Liiv SANDBOX ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Nongshim RedForce

På 0 matcher i LCK har Nongshim RedForce nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i LCK har Nongshim RedForce ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Liiv SANDBOX har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

I LCK har Nongshim RedForce under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Nongshim RedForce har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Liiv SANDBOX - Nongshim RedForce

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Liiv SANDBOX har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Nongshim RedForce har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.