Lilgun – TNC Predator 15/5, odds, live stream, speltips

Lilgun
vs
TNC Predator
TNC Predator
Bästa matchoddsen
2 1.07
Vinstchans
Odds för Lilgun - TNC Predator
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 06:57:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Lilgun – TNC Predator den 15/5

Lilgun och TNC Predator gjorde upp den 15 maj. Matchen spelades i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med matchstart 07:00.

De bästa & högsta oddsen inför Lilgun - TNC Predator

Inför matchen mellan Lilgun och TNC Predator i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen så var TNC Predator spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på TNC Predator hittade du hos Unibet till 1.07 gånger pengarna. Att TNC Predator skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 8,90 hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

10.50 var det högsta oddset på nederlagstippade Lilgun som vinnare i mötet mot TNC Predator. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. Snittoddset på att underdogen Lilgun skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,04 gånger pengarna inför mötet mot TNC Predator.

Inför mötet mellan Lilgun och TNC Predator så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Lilgun - TNC Predator skulle kryssa matchen.

Poängfacit Lilgun

För Lilgun så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Lilgun har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Lilgun har ett bortafacit under säsongen i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att Lilgun har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Lilgun håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lilgun har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit TNC Predator

På 0 matcher i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen har TNC Predator nu 0 insamlade poäng. TNC Predator har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

TNC Predator har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har TNC Predator därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

TNC Predator har i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. TNC Predator har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Lilgun - TNC Predator

Likaresultatet innebär att Lilgun på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. TNC Predator har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.