Lilgun – Yangon Galacticos 25/2, odds, live stream, speltips

Lilgun
vs
Yangon Galacticos
Yangon Galacticos
Bästa matchoddsen
1 1.35
Vinstchans
Odds för Lilgun - Yangon Galacticos
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 22:50:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Lilgun – Yangon Galacticos i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen

Matchen spelades i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Lilgun och Yangon Galacticos. Mötets matchstart var 05:00 den 25 februari.

1X2-oddsen på Lilgun - Yangon Galacticos

Inför mötet mellan Lilgun - Yangon Galacticos i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Lilgun och betway gav då det bästa oddset till 1.35 gånger pengarna. Lilgun var som sagt favorit inför detta möte och de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,11 gånger pengarna.

Yangon Galacticos var underdogs mot Lilgun och det högsta oddset på nederlagstippade Yangon Galacticos kunde du spela på hos spelbolaget Bethard till 3.20 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,33 gånger pengarna på Yangon Galacticos som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 6 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Lilgun

Hemmalaget Lilgun har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Lilgun ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Lilgun har på bortaplan i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Lilgun ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Lilgun håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lilgun har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Yangon Galacticos

På hemmaplan har Yangon Galacticos fått ihop 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Yangon Galacticos har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Yangon Galacticos har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Yangon Galacticos har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher Yangon Galacticos har spelat i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Yangon Galacticos har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Lilgun - Yangon Galacticos

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Lilgun har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Yangon Galacticos har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.