MAD Lions – PSG Talon 15/5, odds, streaming, speltips

MAD Lions
vs
PSG Talon
21-05-15 18:00 Mid-Season Invitational
PSG Talon
Bästa matchoddsen
1 1.56
2 2.50
Vinstchans
Odds för MAD Lions - PSG Talon
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 21:38:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo MAD Lions – PSG Talon i 15 maj

Matchen spelades i Mid-Season Invitational mellan MAD Lions och PSG Talon. Mötets matchstart var 18:00 den 15 maj.

De bästa oddsen inför MAD Lions - PSG Talon

Inför matchen mellan MAD Lions och PSG Talon i Mid-Season Invitational så var MAD Lions spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på MAD Lions hittade du hos Unibet till 1.56 gånger pengarna. Att MAD Lions skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,36 hos de 3 spelbolagen i listan ovan.

2.50 var det högsta oddset på nederlagstippade PSG Talon som vinnare i mötet mot MAD Lions. Och detta odds kunde du spela på hos bet365. I snitt så kunde du spela på att PSG Talon gick vinnande ur detta möte till oddset 1,54 gånger pengarna, hos de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan MAD Lions och PSG Talon till det högsta oddset hos . De 3 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit MAD Lions

MAD Lions har på hemmaplan i Mid-Season Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. MAD Lions har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har MAD Lions denna säsong i Mid-Season Invitational tagit 0 poäng. I Mid-Season Invitational har MAD Lions med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I Mid-Season Invitational har MAD Lions denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit PSG Talon

På hemmaplan har PSG Talon fått ihop 0 poäng i Mid-Season Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. PSG Talon har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

PSG Talon har ett facit med 0 poäng i Mid-Season Invitational på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har PSG Talon därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har PSG Talon spelat in 0 poäng denna säsong i event. PSG Talon har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för MAD Lions - PSG Talon

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MAD Lions, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för PSG Talon.