MAD Lions – Royal Never Give Up 15/5, odds, streaming, speltips

MAD Lions
vs
Royal Never Give Up
21-05-15 15:00 Mid-Season Invitational
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
1 3.80
2 1.32
Vinstchans
Odds för MAD Lions - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 05:10:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo MAD Lions – Royal Never Give Up i 15 maj

MAD Lions och Royal Never Give Up möttes i Mid-Season Invitational den 15/5 med matchstart 15:00.

De bästa & högsta oddsen inför MAD Lions - Royal Never Give Up

Inför matchen mellan MAD Lions och Royal Never Give Up i Mid-Season Invitational så var Royal Never Give Up spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Royal Never Give Up hittade du hos Unibet till 1.32 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 3 spelbolagen i snitt oddset 3,47 på att Royal Never Give Up skulle vinna matchen.

3.80 var det högsta oddset på nederlagstippade MAD Lions som vinnare i mötet mot Royal Never Give Up. Och detta odds kunde du spela på hos betway. I snitt gav de 3 spelbolagen i vår lista oddset 1,28 att MAD Lions skulle ta en oväntad seger.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan MAD Lions och Royal Never Give Up till det högsta oddset hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 3 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit MAD Lions

MAD Lions har ett hemmafacit så här lång i Mid-Season Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har MAD Lions ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att MAD Lions har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

MAD Lions har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per match har MAD Lions ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har ett facit i Mid-Season Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Royal Never Give Up har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Royal Never Give Up har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Mid-Season Invitational på 0 spelade matcher. Detta gör att MAD Lions har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Royal Never Give Up har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för MAD Lions - Royal Never Give Up

Likaresultatet innebär att MAD Lions på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Royal Never Give Up har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.