Malmö Redhawks – Växjö Lakers 16/2, odds, speltips, live stream

Malmö Redhawks
vs
Växjö Lakers
2019-02-16 15:15 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Malmö Redhawks – Växjö Lakers
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 02-16-2019 15:15

Den 16/2 kommer Malmö Redhawks att möta Växjö Lakers. En match som spelas i SHL och som drar igång vid klockan 15:15.

Malmö Redhawks – Växjö Lakers speltips

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Malmö Redhawks-Växjö Lakers speltips. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Malmö Redhawks-Växjö Lakers.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på , som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos som ger dig det högsta oddset gånger pengarna.

Malmö Redhawks vann senast lagen möttes

Malmö Redhawks vann den senaste matchen, den 13 oktober, i SHL med 2-1 mot Växjö Lakers.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Malmö Redhawks – Växjö Lakers. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Malmö Redhawks – Växjö Lakers jämför du nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Malmö Redhawks och Växjö Lakers.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Malmö Redhawks ett genomsnitt på 3,44 per match på 9 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Malmö Redhawks släppt in 2,11 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

På bortaplan har Växjö Lakers denna säsong ett facit med 20 gjorda mål på 9 spelade matcher. Växjö Lakers har på de 9 bortamatcher man spelat i SHL släppt in 21 mål och har ett snitt på 2,33 insläppta mål per match.

På de 19 matcher Malmö Redhawks spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 46 mål, med ett snitt på 2,42 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Malmö Redhawks ett snitt på 2,37 insläppta mål per match, på de 19 matcher som spelats.

Offensivt har Växjö Lakers gjort 2,11 mål per match i SHL på de 18 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Växjö Lakers släppt in 1,94 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 18 matcher som har spelats.