MAMMOTH – Dire Wolves 23/6, odds, speltips, stream

MAMMOTH
vs
Dire Wolves
21-06-23 09:00 LCO
Dire Wolves
Bästa matchoddsen
1 6.25
2 1.10
Vinstchans
Odds för MAMMOTH - Dire Wolves
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-20 09:29:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

MAMMOTH – Dire Wolves i LCO

MAMMOTH och Dire Wolves gjorde upp den 23 juni. Matchen spelades i LCO med matchstart 09:00.

1X2-oddsen på MAMMOTH - Dire Wolves

På matchen i LCO mellan MAMMOTH och Dire Wolves så höll spelbolagen Dire Wolves som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.10 hos Unibet. Att Dire Wolves skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 6,00 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på MAMMOTH som vinnare i matchen mot Dire Wolves. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på MAMMOTH som vinnare till 6.25 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,10 på MAMMOTH som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan MAMMOTH och Dire Wolves, till gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit MAMMOTH

MAMMOTH har på hemmaplan i LCO spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta gör att MAMMOTH har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har MAMMOTH ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att MAMMOTH har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

MAMMOTH har ett facit denna säsong i LCO med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Dire Wolves

Dire Wolves har denna säsongen i LCO tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Dire Wolves ett snitt på 0 poäng per match.

Dire Wolves har ett facit med 0 poäng i LCO på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Dire Wolves därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Dire Wolves har i LCO 0 poäng på 0 matcher totalt. Dire Wolves har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för MAMMOTH - Dire Wolves

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för MAMMOTH har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Dire Wolves har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.