Manchester City – West Ham 27/2, odds, stream, speltips

Manchester City
vs
West Ham
2019-02-27 21:00 Premier League
West Ham
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester City – West Ham
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-14 12:17:00. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 02-27-2019 21:00

I Premier League kommer Manchester City att möta West Ham klockan 21:00 onsdagen den 27 februari.

Speltips Manchester City - West Ham

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra rekar på Manchester City-West Ham eller någon annan match. Speltips på andra matcher än Manchester City-West Ham hittar du i menyn under ”speltips”.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Manchester City och West Ham så gör du det med fördel hos spelbolaget Expekt som ger det högsta oddset på favoriten Manchester City till det trevliga oddset 1.24 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på West Ham, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos Expekt som ger dig det högsta oddset 7.95 gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Manchester City - West Ham. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Manchester City - West Ham jämför du nedan

Vi listar de bästa oddsen på Manchester City - West Ham nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På hemmaplan har Manchester City gjort 27 mål i Premier League, vilket innebär att Manchester City har ett snitt på 3,86 gjorda mål per match. På hemmaplan har Manchester City släppt in 0,57 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har West Ham 6 gjorda mål sammanlagt i de 6 bortamatcher man spelat. West Ham har å sin sida ett bortafacit med 11 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Under denna säsongen i Premier League har Manchester City gjort totalt 36 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 3,00 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Manchester City ett snitt på 0,42 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

Bortalaget West Ham har under säsongen i Premier League totalt gjort 14 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att West Ham har ett snitt på 1,17 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har West Ham, på 12 spelade matcher, släppt in 1,50 mål i snitt per match.