Manchester United – Bournemouth 30/12, odds, stream, speltips

Manchester United
vs
Bournemouth
2018-12-30 17:30 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester United – Bournemouth
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-30-2018 17:30

Matchstart mellan Manchester United – Bournemouth är vid klockan 17:30 den 30/12.

Manchester United – Bournemouth speltips

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Manchester United-Bournemouth speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Manchester United-Bournemouth så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Bournemouth fick se sig besegrade av Manchester United i det senaste mötet

Manchester United och Bournemouth möttes tidigare under säsongen i Premier League och det mötet slutade med en seger till Manchester United med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Premier League så har Manchester United ett genomsnitt på 1,60 per match på 5 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Manchester United släppt in totalt 8 mål på 5 matcher som laget spelat på hemmaplan i Premier League, det innebär att Manchester United släppt in 1,60 mål per match i snitt.

Under säsongen i Premier League har Bournemouth gjort 10 mål på de 6 bortamatcher man spelat. Bournemouth har på bortaplan släppt in 9 mål i Premier League. På de 6 bortamatcher som Bournemouth spelat så har man ett genomsnitt på 1,50 insläppta mål.

Per match har Manchester United ett snitt på 1,67 gjorda mål, på de 12 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Manchester United ett snitt på 1,75 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

Bournemouth har ett facit denna säsongen i Premier League med 21 gjorda mål. På de 12 matcher som Bournemouth har spelat så har man ett snitt på 1,75 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Bournemouth släppt in totalt 16 mål. Detta innebär att Bournemouth har ett målsnitt på 1,33 insläppta mål totalt under de 12 matcher som spelats under säsongen i Premier League.